Meer informatie over aanmeldingsperiode nieuwe inschrijven

of extra kijkdagen voor instappertjes?

Klik hier

Werkatelier

Deze werkgroep zorgt ervoor dat allerlei klussen en werkjes in de school opgeknapt worden. Indien u geïnteresseerd bent om een handje toe te steken, neem dan zeker contact op met de verantwoordelijken. Een helpende hand is altijd welkom!

Verantwoordelijke: Peter Goetschalckx (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Materiaalbeheer

VerantwoordelijkePeter Goetschalckx (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Website

Stuur eventuele suggesties / opmerkingen door naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verantwoordelijke: Bruno Janssens / Andy Lauwers (website school) 


Schoolfeest

Verantwoordelijke kassa/coördinatie: An Van Aken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verantwoordelijke toog: Steven Tahon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verantwoordelijke BBQ: Tim Peeters, Kristiaan Dierckx, Kevin Smets  en Katrien Van Hulst (groenten) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verantwoordelijke vrijwilligers: Katrien Van Hulst (groenten) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Soepermama's

Deze werkgroep maakt van oktober tot maart een keer per maand soep voor de kleuter- en lagere school.

Verantwoordelijke: Eva Michielen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) / Katrien Van Hulst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Oog voor lekkers

Dit fruitproject loopt in heel Vlaanderen voor het basisonderwijs en het secundair onderwijs. 

Verantwoordelijke: Peggy Reyntjens  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Muziek

Geen feestje zonder muziek...

Verantwoordelijke: Paul Arets (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Catering

De werkgroep 'pannenkoeken' zorgt er tijdens het jaarlijkse carnavalfeest op school voor dat elke leerling naar hartelust vers gebakken pannenkoeken kan eten. We bakken deze zelf op school met grote bakplaten, uiteraard met de hulp van veel toffe mama's en papa's om deeg te maken, te bakken, te serveren en om nadien alles weer op te ruimen. Niets geeft zoveel voldoening dan je kleine spruiten in carnavalspak te zien smullen van pannenkoeken. Een echte aanrader. Tijdens het schoolfeest zijn we ook weer op post om met heel veel hulp jaarlijks zo'n 1200 pannenkoeken te bakken, ongeveer 300 hot-dogs aan de man te brengen, 19 grote taarten te slijten en heel veel ijsjes uit te delen. Je ziet het, in deze werkgroep zal je je niet vervelen. Wie graag mee wil helpen bij deze leuke en lekkere activiteiten kan zich altijd opgeven op de oproeplijsten die via de leerlingen meegegeven worden. De data voor carnaval en schoolfeest zijn ruim op tijd geweten, zodat je deze dagen kan vrijhouden in je agenda. Hopelijk tot binnenkort.

Verantwoordelijke Charlotte De Groot (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Steven Tahon en Annelies Dens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


 

Vormingsavonden

Deze werkgroep houdt zich bezig met de organisatie van nuttige en interessante vormingsavonden voor ouders en/of leerkrachten in de loop van het schooljaar.

Verantwoordelijke: Eva Michielsen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 


QUIZ

Verantwoordelijke: Stefanie Heirman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Ann D’Hulster(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)