AANMELDINGSPERIODE GIBO MARIABURG

De aanmeldingsperiode voor het schooljaar 2020-2021 loopt

van 2 maart 2020 vanaf 12:00 uur tem 31 maart 2020 tot 12:00 uur.

Werkatelier

Deze werkgroep zorgt ervoor dat allerlei klussen en werkjes in de school opgeknapt worden. Indien u geïnteresseerd bent om een handje toe te steken, neem dan zeker contact op met de verantwoordelijken. Een helpende hand is altijd welkom!

Verantwoordelijke: Peter Goetschalckx (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Materiaalbeheer

VerantwoordelijkePeter Goetschalckx (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Website

Stuur eventuele suggesties / opmerkingen door naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verantwoordelijke: Bruno Janssens / Andy Lauwers (website school) & Tim Vanrenterghem  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)(onderdeel Oudervereniging)


Opendeurdag

Deze werkgroep zorgt voor de Opendeurdag

Verantwoordelijke: Arvid Van Staey (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Soepermama's

Deze werkgroep maakt van oktober tot maart een keer per maand soep voor de kleuter- en lagere school.

Verantwoordelijke: Eva Michielen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) / Katrien Van Hulst (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Tutti-Frutti

Het fruitproject loopt in heel Vlaanderen voor het basisonderwijs en het secundair onderwijs en beoogt een toename van de fruitconsumptie bij jongeren door hen wekelijks fruit aan te reiken op school. Dit project wordt door de Europese Unie en de Oudervereniging betaald.

Verantwoordelijke: Sanderine Vaerstraete (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Muziek

Geen feestje zonder muziek...

Verantwoordelijke: Paul Arets (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Catering

De werkgroep 'pannenkoeken' zorgt er tijdens het jaarlijkse carnavalfeest op school voor dat elke leerling naar hartelust vers gebakken pannenkoeken kan eten. We bakken deze zelf op school met grote bakplaten, uiteraard met de hulp van veel toffe mama's en papa's om deeg te maken, te bakken, te serveren en om nadien alles weer op te ruimen. Niets geeft zoveel voldoening dan je kleine spruiten in carnavalspak te zien smullen van pannenkoeken. Een echte aanrader. Tijdens het schoolfeest zijn we ook weer op post om met heel veel hulp jaarlijks zo'n 1200 pannenkoeken te bakken, ongeveer 300 hot-dogs aan de man te brengen, 19 grote taarten te slijten en heel veel ijsjes uit te delen. Je ziet het, in deze werkgroep zal je je niet vervelen. Wie graag mee wil helpen bij deze leuke en lekkere activiteiten kan zich altijd opgeven op de oproeplijsten die via de leerlingen meegegeven worden. De data voor carnaval en schoolfeest zijn ruim op tijd geweten, zodat je deze dagen kan vrijhouden in je agenda. Hopelijk tot binnenkort.

Verantwoordelijke Charlotte De Groot (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Steven Tahon en Annelies Dens (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


BBQ

De BBQ is één van de activiteiten tijdens de opendeurdag op het einde van het schooljaar. We proberen elk jaar opnieuw vlees en groenten/sla aan te bieden aan een democratische prijs. Door het grote aantal bezoekers komt er wel wat bij kijken. We doen graag beroep op helpende handen voor, tijdens en na de BBQ: - voor: de avond voor de BBQ voor het kuisen van de groenten en het koken van aardappelen, pasta en eieren (ongeveer 20 mensen) - tijdens: het opscheppen van de groentjes en het bakken van het vlees (ongeveer 10 mensen) - na: opruimen en alles goed achterlaten voor het volgende jaar (hoe meer zielen, hoe meer vreugd ;-) Onder het motto "Hoe meer mensen komen helpen, hoe minder werk ieder heeft" hopen we u ook te kunnen verwelkomen als helper.

VerantwoordelijkeKristiaan Dierckx, Tim Peeters en Kevin Smets


Vormingsavonden

Deze werkgroep houdt zich bezig met de organisatie van nuttige en interessante vormingsavonden voor ouders en/of leerkrachten in de loop van het schooljaar.

Verantwoordelijke: Arvid Van Staey (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) / Eva Michielsen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 


QUIZ

Verantwoordelijke: Stefanie Heirman (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Ann D’Hulster(Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)